070-5283738 info@360-inside.se

 

 

Rödöns Kyrka

 

Stilfull kyrka med gamla anor

Kyrkan har medeltida ursprung men fick sin nuvarande skepnad vid en om- och nybyggnad åren 1806-1811. Kyrkan eldhärjades 1923 men återuppbyggdes åren 1926-1927. I sin nuvarande form består kyrkan av ett treskeppigt långhus med invändigt, smalare och rakt kor i öster, sakristia öster om koret samt kyrktorn i väster. Predikstolen som fanns i gamla kyrkan är daterad till 1654 och kompletterad 1926-1927.

Kyrka

360-graders panoramor

Företagsfoton

Fantastiskt resultat

Visa upp kyrkan dygnet runt – året runt

Tillgängligt dygnet runt

Med en virtuell rundvandring i Google Maps Business View är kyrkorummet alltid ”öppet” för nyfikna besökare, dygnet runt – året runt, även när den riktiga kyrkan är låst.

QR-kod visar vägen

Med en informativ skylt på fyra språk i anslutning till kyrkans entré kan besökare hänvisas till den virtuella rundvandringen i kyrkan via QR kod för smartphones eller via en vanlig textlänk.

Tillgängligt i Google Maps och Street View*

Den virtuella rundvandringen är tillgänglig i alla Googles produkter, t.ex. Google Maps och kopplas till Google Street View* om det finns inom 50m från byggnaden.

Inredningsbilderna ingår i priset

I fotograferingspriset ingår ett antal högupplösta foton med fri publiceringsrätt. Det kan vara bilder på exteriör, interiör eller intressanta föremål i kyrkan. Bilderna kan användas till vykort eller på hemsidan. Stillbilderna läggs automatiskt upp på kyrkans Google+ sida och ökar synligheten t.ex. i Googles sökresultat.

Inredningsfoto