070-5283738 info@360-inside.se
   

Näskott Kyrka

 

Tredje kyrkbygget i Näskott

Den nya 1800-talskyrkan är idag församlingskyrka i Näskotts församling. Ett flertal föremål från medeltids- och 1600-talskyrkorna finns kvar, bland annat en skulptur av David som spelar harpa. Nuvarande kyrkan uppfördes 1876-78. Den består av långhus med invändigt rundat korparti i öster, sakristia i nordost och torn i väster med vapenhus i bottenvåningen.

Kyrka

360-graders panoramor

Stillbilder

Fantastiskt resultat

Visa upp kyrkan dygnet runt – året runt

Tillgängligt dygnet runt

Med en virtuell rundvandring i Google Maps Business View är kyrkorummet alltid ”öppet” för nyfikna besökare, dygnet runt – året runt, även när den riktiga kyrkan är låst.

QR-kod visar vägen

Med en informativ skylt på fyra språk i anslutning till kyrkans entré kan besökare hänvisas till den virtuella rundvandringen i kyrkan via QR kod för smartphones eller via en vanlig textlänk.

Tillgängligt i Google Maps och Street View*

Den virtuella rundvandringen är tillgänglig i alla Googles produkter, t.ex. Google Maps och kopplas till Google Street View* om det finns inom 50m från byggnaden.

Inredningsbilderna ingår i priset

I fotograferingspriset ingår ett antal högupplösta foton med fri publiceringsrätt. Det kan vara bilder på exteriör, interiör eller intressanta föremål i kyrkan. Bilderna kan användas till vykort eller på hemsidan. Stillbilderna läggs automatiskt upp på kyrkans Google+ sida och ökar synligheten t.ex. i Googles sökresultat.
Inredningsfoto