070-5283738 info@360-inside.se

Krokoms Kyrka

Modern kyrka med fokus på miljön

Den nya kyrkan i Krokom invigdes 8 September 2013. Tekniskt sett är den nya kyrkobyggnaden ett lågenergihus med modern teknik som byggts med låg miljöpåverkan och för en mycket låg energiförbrukning.
Kyrkorummet är smakfullt inrett med bl.a. en väv i koret med broderade djurbilder där skolbarn i kommunen har ritat får eller renar som sedan broderats av broderikunniga kvinnor i bygden och applicerats på väven..

Kyrka

360-graders panoramor

Företagsfoton

Fantastiskt resultat

Visa upp kyrkan dygnet runt – året runt

Tillgängligt dygnet runt

Med en virtuell rundvandring i Google Maps Business View är kyrkorummet alltid ”öppet” för nyfikna besökare, dygnet runt – året runt, även när den riktiga kyrkan är låst.

QR-kod visar vägen

Med en informativ skylt på fyra språk i anslutning till kyrkans entré kan besökare hänvisas till den virtuella rundvandringen i kyrkan via QR kod för smartphones eller via en vanlig textlänk.

Tillgängligt i Google Maps och Street View*

Den virtuella rundvandringen är tillgänglig i alla Googles produkter, t.ex. Google Maps och kopplas till Google Street View* om det finns inom 50m från byggnaden.

Inredningsbilderna ingår i priset

I fotograferingspriset ingår ett antal högupplösta foton med fri publiceringsrätt. Det kan vara bilder på exteriör, interiör eller intressanta föremål i kyrkan. Bilderna kan användas till vykort eller på hemsidan. Stillbilderna läggs automatiskt upp på kyrkans Google+ sida och ökar synligheten t.ex. i Googles sökresultat.

Inredningsfoto