070-5283738 info@360-inside.se

Carlslunds Krog

Mysig kvarterskrog i Östersund

Carlslunds Krog, en lagom stor restaurang med lunchservering och á la carte/buffé kvällstid på promenadavstånd från både city och flera stora arbetsplatser. Restaurangen som nyligen renoverats har plats för  cirka 50 sittande gäster inne och cirka 50 sittande på uteserveringen. Hos Carlslunds Krog serveras vällagad klassisk husmanskost med moderna inslag som passar alla.

 

Fotograferingen på den här restaurangen gjordes i två omgångar. 360-bilderna och bilderna på inredningen tog vi när restaurangen var stängd och var tom på gäster för att visa så mycket som möjligt av lokalerna. Bilderna på maträtterna togs i samband med kökets öppettider, totalt tog uppdraget cirka två timmar.

 

Du kan klicka dig runt i restaurangen i bilden härunder. Klicka på pilarna i övre högra hörnet för helskärm. Använd gärna tangentbordets piltangenter för att navigera.

Restaurang

360-graders panoramor

Företagsfoton

Nöjd företagare

Produktfoto ingår i priset

Ökad synlighet i Googles sökresultat

Stillbilderna från fotograferingen läggs automatiskt upp på företagets Google+ sida och ökar synligheten t.ex. i Googles sökresultat.

Öppet när det är stängt

Den virtuella 360-graders rundturen ligger alltid uppe i Googles produkter. Google Maps, Google Sök och Google+ Local. Genom Googles teknik är rundturen framtidssäkrad med funktionalitet på alla plattformar nu och i framtiden.
Företagsfoto