Det är dags att sätta hotellet på världskartan

Attrahera nya gäster med Street View för hotell

 

Förstärk hotellets närvaro hos Google och locka nya resenärer med läckra 360° bilder i hög kvalitet av hotellets olika utrymmen.

Det är enkelt, snabbt och effektfullt och förbättrar hotellets synlighet i Googles olika sökprodukter t.ex. Google Hotel Finder,
se ett TV-inslag från Wall Street Journal om Googles stora hotellsatsning.

Som Jämtlands enda certifierade Google Street View | Trusted fotograf kan jag hjälpa er att sätta hotellet på kartan.

 

En 360° visning av Ert hotell, i alla Googles produkter

Bjud in resenärerna på en virtuell rundvandring av hotellet i Google Sök, Google Maps och Google+

Enkelt, snabbt och prisvärt

Fotografering i högsta kvalitet, anpassad till ert Hotell för en låg engångskostnad. Resultaten visas på Google inom bara några veckor.

360° bilder på hotellets webbplats

Det bästa av allt är att den virtuella rundvandringen även kan användas på Ert hotells webbplats med Google Maps API eller med enkel HTML-kod.

En 360-graders visning är en naturlig förlängning på Google Street View, och blir som ett stort interaktivt skyltfönster tillgängligt dygnet runt-året runt för en summa jämförbar med en mindre annons i lokaltidningen. Annonsen lever några dagar men en 360° rundvandring är en investering som räcker mycket mycket länge.
Thinkdigital.Travel berättar i en artikel varför hotell bör erbjuda kunderna att se insidan via Street View.

-Jag vill se en ren och oförfalskad bild av hur hotellet ser ut innan jag bokar. Inte bilder på blommor eller gulliga kattungar. Jag vill veta hur hela rummet ser ut, inte en stylad och hårt beskuren bild på en del av rummet.Då blir jag misstänksam.

Christin, Östersund

Van resenär

Fotograferingen

Själva fotograferingen tar några timmar i anspråk, eller längre för större hotell.

Prisvärt

Fotograferingen är prisvärd och en investering som varar länge. Inga årsavgifter eller tillägg.

Ökar klickfrekvens

Tillsammans med Google My Business ger en 360° rundvandring högre rank i Google sök och chans till fler klick och besök.

För alla plattformar

360° rundvandringen fungerar på alla plattformar, oavsett om man söker i dator, läsplatta eller mobilt.

Lättare att hitta er

Genom exponeringen i sökresultaten på Google Maps och i Google Sök blir hotellet lättare att hitta.

Öppet dygnet runt

Den virtuella rundvandringen finns tillgänglig dygnet runt i alla Google produkter

Ökad träffbild

Med hotellets Google+ sida rätt konfigurerad och den virtuella rundvandringen ökar träffbilden i Google Hotel Finder.

Högupplösta bilder

I varje paket ingår ett antal högupplösta stillbilder med full användningsrätt i hotellets trycksaker och hemsida.

Överallt finns hotell som syns via Street View

Gå inte miste om de fördelar du får med en 360° rundvandring. Kontakta mig idag för att boka en fotografering av ert hotell.

 

Enligt Googles forskning söker de flesta resenärer efter hotell på nätet. Via er Google My Business sida är ni tillgängliga 24/7 under hela året, det bästa av allt en Google My Business sida för ert hotell är helt gratis. Krydda er Google My Business sida med en 360-graders visning via Google Street View så ökar er träffbild mångfalt när tänkbara kunder söker efter ett hotell på er ort.
En 360-graders visning blir en naturlig förlängning på Google Street View, och 360° rundvandringen är som ett stort interaktivt skyltfönster tillgängligt dygnet runt-året runt för en summa jämförbar med en mindre annons i lokaltidningen. Annonsen lever några dagar men 360° bilderna är en investering som räcker länge.

 

360° bilder via Stret View genererar ökad trafik till er webbplats

En 360° rundvandring via Street View bidrar till att öka den fysiska trafiken, och restauranger med en 360° rundvandring har högre klickfrekvens för reservationer än innan. Presumtiva besökare har möjlighet att utforska restaurangen och bilda sig en uppfattning om atmosfär innan de bestämmer sig för var de vill äta.

En 360-graders rundtur av hotellet ökar er synlighet hos Google

Bjud in era kunder till en virtuell rundtur i hotellet via Google Search, Google Maps och Google My Business. Med i det förmånliga paketet ingår bl.a. en QR kod kopplad till rundturen. Perfekt att använda i annonser eller att sätta på företagets visitkort.